top of page

Hoe werken wij

BKR Verwijderingsproces

Bij Kredietwaardig onderscheiden we ons door onze openheid en transparantie. We begrijpen dat niet elke BKR-melding kan worden verwijderd. Voordat we een opdracht accepteren, voert Kredietwaardig een grondig zaakonderzoek uit.

Er zijn strikte criteria verbonden aan de verwijdering van een BKR-melding. Wij zetten ons in om geen zaken te accepteren die geen kans van slagen hebben, in tegenstelling tot sommige concurrenten die u mogelijk grote sommen laten betalen zonder garanties.

 

Bij Kredietwaardig hanteren wij een 'no cure, no pay' benadering. Voor de initiële BKR-analyse wordt een vergoeding van €149 in rekening gebracht. De overige kosten worden alleen in rekening gebracht wanneer onze inspanningen in het verwijderen van de BKR daadwerkelijk succesvol zijn.

Ons Stappenplan:

Stap 1:
Plan een gratis intakegesprek met een van onze specialisten.

 

Stap 2:
Een van onze adviseurs neemt contact met u op om een volledig beeld van uw situatie te krijgen en te beoordelen hoe we het best kunnen helpen. We zorgen ervoor dat dit gesprek uitgebreid en informatief is, hetzij telefonisch of via een persoonlijk bezoek.

 

Stap 3:
Vervolgens wordt, tegen een vergoeding van €149, een gedetailleerde BKR-analyse uitgevoerd door ons juridisch team. Wij nemen met u contact op om de resultaten en de haalbare opties te bespreken.

 

Stap 4:
Als we mogelijkheden zien, starten we het verwijderingsproces. We zorgen ervoor dat u gedurende het hele proces op de hoogte blijft van de voortgang van uw zaak.

 

Stap 5:
U ontvangt een gedetailleerd rapport met de resultaten van onze
inspanningen.

Successful Girl
bottom of page