top of page

Geen beslag bankrekening incl Masterdcard

Een deurwaarder kan in geval van schulden een beslag op uw bankrekening leggen, uw rekening is geblokkeerd u kunt geen kant op. Kredietwaardig.com heeft voor u een 100% legale en effectieve oplossing.

 

U heeft het recht als Nederlander financiële producten in een ander EU land in te kopen, in andere woorden kunt u dus een bankrekening openen in een ander EU land, deze bankrekening is voor een gerechtsdeurwaarder onzichtbaar. Kredietwaardig heeft een geweldige aanbieder gevonden, u kunt deze rekening zelfs openen met uw Smartphone binnen de 10 minuten, het is Gratis en u krijgt er ook nog een Mastercard bij. 

De rekening valt onder het Duitse Deposito Garantiefonds en kan gebruikt worden voor Automatische incasso's, ontvangst van uw salaris of uitkering, betalingen en eigenlijk bijna alles wat u met een normale Nederlandse rekening kunt. (Ideal betalingen worden nog niet ondersteunt)

Krijg uw financiën weer in orde en open een bankrekening bij N26 (geen BKR toets)

Let op!, De bankrekening is geen product van Kredietwaardig.com, de administratie van uw rekening gebeurd door de bank N26 in Duitsland, alle verdere contact en het onderhoud van de rekening is rechtstreeks met de bank.

 

bottom of page